PTS TUNING - Több er biztonsággal!

Mi a chiptuning?

Mely típusoknál alkalmazható, „az enyémet lehet csinálni”?

Mennyivel növelhet a teljesítmény biztonságosan?

Miért lehetséges?

Hogyan változik a fogyasztás?

Milyen negatív hatással van az autóra?

Egyedi kérések is lehetségesek?

Miért érdemes a minséget választani?

Lehetséges a gyári állapot visszaállítása?

Garancia?

Szolgáltatás tartalma

Referencia képek

JOGI NYILATKOZAT


 

PTS TUNING - Több er biztonsággal!

Célunk, hogy minségi és biztonságos chiptuningot/átépítést nyújtsunk a kínálatunkban szerepl összes típusra. Legyen szó a legújabb személy, és teherautókról, vagy korábbi modellekrl. A listánkban szerepl jármveket, egyedi luxusautókat, teherautók, traktorokat, kombájnokat tudjuk vállalni.

Rendrségi - állami és magán - biztonságtechnikai cégek üldöz és elfogóautóinak is hasznos kritikus helyzetekben a teljesítménytöbblet.

 

Mi a chiptuning?

A chiptuning az autók motorteljesítményének, és hatásfokának növelését jelenti egy speciális módon, a motor megbontása nélkül, a motor mködését szabályzó vezérlegység beállításainak módosításán keresztül. Napjainkban ez a mvelet a szervizcsatlakozón keresztül történik, elkerülve ezzel az autó megbontását. Amikor erre nincs lehetség, egy másik módon, úgyn. BDM-enkeresztül történik a programozás. Mindkét módszer teljesen biztonságos. Minden esetben egyedi szoftveres programozást végzünk autója ECU-ján.

 

Mely típusoknál alkalmazható, „az enyémet lehet csinálni”?

Széles kínálatunkban európai, japán, amerikai, és egyéb ázsiai gyártmányok is megtalálhatóak. Alkalmazható feltöltés nélküli szívó, és feltöltéses turbós, benzin valamint diesel motoroknál. Személyautóknál és terepjáróknál, teherautóknál, ergépeknél, traktoroknál, hajóknál, motorkerékpároknál. A lényeg, hogy a járm módosításra alkalmas vezérlegységgel legyen felszerelve. Részletesebben a folyamatosan frissül Típusválasztónkban.

 

Mennyivel növelhet a teljesítmény biztonságosan?

Ez lökettérfogat függ, szívó benzines és gázüzem modelleknél: + 8-12% LE és +15-50 NM, turbódiesel és turbóbenzines modelleknél:+15-40% LE és +30 Nm-130 Nm javulás érhet el az emissziós értékek, az élettartam, valamint a gyári trések figyelembevételével Típusonként eltér lehet. (Az irreálisan magas értékeket ígérket, kérnénk némi fenntartással kezelni, természetesen mindent lehet, legfeljebb széthullik az autója) Mi stabil és megbízhatóan mköd, teljesítménynövelést végezünk autóján, részecskeszrvel ellátott autók esetén is. Konkrét értékekrl kérjen ajánlatot.

 

Miért lehetséges?

Egyszersitve és röviden….Újraprogramozáskor a motorban gyárilag tudatosan lév mechanikai tartalékokat, túlméretezést használjuk ki. Ennek okai: a fejlesztés és tervezés során a gyártóknak sok szempontot kell figyelembe venniük. Ennek különböz gazdasági, és költséghatékonysági okai vannak. Egyszerbb és olcsóbb egy nagyobb tartalékokkal bíró motorcsaládot hosszabb idtartamra tervezni, és nagy szériában gyártani. Késbb az aktuálisan megjelen új modellhez pedig, kisebb-nagyobb módosításokkal az elzgenerációs motor van továbbfejlesztve, amely eleve alkalmas erre, és így lényegesen olcsóbb a gyárnak. (Valamint ersebb és immár drágább verziójú motorhoz a gyártó könnyebben tud eladni egyéb extrákat, ami neki további jelents bevételiforrás). Természetesen a „downsizing” és az alternatív meghajtások fejlesztésének korában, kényszeren, folyamatosan jelennek meg újabb és újabb motorkonstrukciók, melyek szintén magukban hordozzák ezt a lehetséget.

 

Hogyan változik a fogyasztás?

Azonos vezetési stílus mellett, nincs többletfogyasztás. A módosítás elvégzése után fogyasztáscsökkenés tapasztalható. Ennek mértéke beállítástól és vezettl függ, általában 5 és 15% között mozog. Ezzel Ön km-tl függen jelents üzemanyag költséget takaríthat meg. Személy és teherautóknál –flottáknál ez összeg sokszázezer forinttól egészen a milliós tételig terjedhet,évente, jármvenként! Igen az Ön autója is képes erre.

 

Milyen negatív hatással van az autóra?

A minségi, megfelelen elkészített módosítás semmilyen káros hatással nincsen, a híresztelésekkel szemben. Ehhez szükséges az autó rendszeres, megfelel, minségi anyagokkal történ karbantartása, valamint az ésszer használatra.

 

Egyedi kérések is lehetségesek?

Igen, bizonyos kereteken belül van lehetség az autó egyedi, finomhangolására, az Ön kérése szerint, a lehet legjobb eredmény elérése érdekében. Legyen szó teljesítményrl (PTS PREMIUM PRO, PTS XTRA), vagy fogyasztásról (PTS ECO).

 

Miért érdemes a minséget választani?

„Chiptuning” és „chiptuning” között is van különbség árban és minségben egyaránt.

A folyamatosan bvül és fejld jármállomány, a szoftveres teljesítménynövelést végz mhelyektl is folyamatos fejldést kíván meg. A megfelel technológia nélkülözhetetlen az autók minségi módosításához. Ez értelem szerint, folyamatos jelents befektetéssel jár (amit ki kell tudni termelni) mint az élet más területén is.

Ésszernek tnhet, hogy Ön - mint leend ügyfél- az ár alapján próbálja eldönteni, hogy hova viszi az autóját. Azonban ez, rossz döntés. Ez betudható a nem megfelel ismeretanyagnak, és/vagy a félrevezetésnek.  Egyszeren: „olcsó húsnak híg a leve”- tartja a mondás. Amikor „gyere haver megcsippeljük” típusú „szolgáltatásoknál” baj van, az bizony gyakran többszázezer forinttól milliós tételig terjedhet. Mindenki döntse el, hogy egy középkategóriás, vagy sokmilliós fels kategóriás autónál pár 10 ezer forintért érdemes-e esetleges súlyos motor és/vagy váltó károsodást kockáztatni.

A fejleszti csapatnak, minségi munkának, a vállalt felelsségnek, garanciának ára van, viszont az eredmény is elégedettséget mosolyt, és örömöt fog okozni.

 

Lehetséges a gyári állapot visszaállítása?

Igen, az eredeti állapot kérésre bármikor visszaállítható. Híresztelésekkel szemben az eredeti állapot problémamentesen mindig visszaállítható.

 

Garancia?

A szolgáltatás pénzvisszafizetéses elégedettségi garanciával kipróbálható, mszaki állapottól függen szoftvergarancia.

 

Szolgáltatás tartalma / emissziótechnika

Az áraink tartalmazzák az elzetes állapotfelmérés, program le- és feltöltés, az egyedi testre szabott módosításokat, dokumentálást, program archiválás díját. Eredeti állapot bármikor visszaállítható, a szolgáltatás kipróbálható!

 

 

Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges!

 

 
PTS Chiptuning © - Organik Honlapkszts Gyr
Cm: 9090 Pannonhalma, jtelep t 27/b
Mobil: (30) 296-0711
Email:info@pts-tuning.hu
тут справочник телефонов бронницы справочник телефонов г грозный телефонная база москвы поиск как вычислить местонахождение человека по мобильному адресс по телефонным номерам местоположение по номеру мобильного украина поиск человека по фамилии спб телефонная база life беларусь наити телефон справочник телефонов новочебоксарск как узнать местоположение по номеру мегафон справочник адресов казахстанский услуги поиска телефона билайн телефонная база салавата на сайте найти телефон справочник адресов сотовый адресно - телефонная база санкт - петербург 2013 справочник телефонов города иваново телефонная база velcom on-line скачать телефонный справочник 2013 челябинск ссылка поиск людей по фамилии из орла телефонная база данных ижевска онлайн мегафон кавказ база данных егэ егэ 2013 русский язык цыбулько ответы ответы на егэ по русскому 2013 года база данных домашних телефонов м г т с справочник электронных найти телефон по адресу и фамилии санкт-петербург бельцы справочник телефонов тут ссылка найти по адресу телефон в красногорске писать егэ по биологии 55 баллов егэ математика кимы справочник егэ справочник мобильных телефонов новосибирска ссылка Интернет глазами уфича sitemap